Ποτό ανάκτησης υψηλής πρωτεΐνης Herbalife24 Rebuild Strength

57,50

Ιδανικό για χρήση μετά την αναερόβια άσκηση. Περιέχει 25g πρωτεΐνης, η οποία συνεισφέρει στην ανάπτυξη και συντήρηση της άπαχης μυϊκής μάζας, μεταφέροντας πρωτεΐνη στους καταπονημένους μύες. Ο σίδηρος συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό ενέργειας, στον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στην μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα. Χωρίς τεχνητές χρωστικές, αρωματικές ή γλυκαντικές ουσίες.

Κωδικός προϊόντος: 1437 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Περιγραφή

Ποτό ανάκτησης υψηλής πρωτεΐνης για χρήση μετά την προπόνηση ενδυνάμωσης.

  • Για χρήση μετά την αναερόβια άσκηση
  • Περιέχει 25g πρωτεΐνης που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας
  • Σίδηρος που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού, στον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της μεταφοράς οξυγόνου στο σώμα
  • Δεν υπάρχουν τεχνητά χρώματα, αρώματα ή γλυκαντικές ουσίες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  • Προσθέστε 5 κουταλιές (50 g) σε 250 ml νερό, ανακινείστε δυνατά.
  • Καταναλώστε το μέσα σε 30 λεπτά μετά από αναερόβια άσκηση.
  • Να καταναλώνετε οπωσδήποτε 2 λίτρα νερού ημερησίως για όσο διάστημα καταναλώνετε το προϊόν.

Απολαύστε το προϊόν αυτό ως μέρος μίας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.
Διατηρείτε το προϊόν με το καπάκι κλειστό, σε δροσερό και ξηρό μέρος. Ελεγμένο για απαγορευμένες ουσίες. Το πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου Informed Sport πιστοποιεί ότι ένα δείγμα παρτίδας από την οποία δημιουργήθηκε αυτό το προϊόν, έχει ελεγχθεί από το παγκοσμίου φήμης εργαστήριο αντι-ντόπινγκ, LGC, και βρέθηκε ότι δεν περιέχει απαγορευμένες ουσίες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.informed-sport.com. Εγγύηση 30 ημερών με επιστροφή χρημάτων. Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών της Herbalife.
Γενικώς οι γνωστοποιήσεις στον ΕΟΦ δεν επέχουν θέση αδείας κυκλοφορίας. 81279/18.11.2011